Címke: Sajtó megjelenések

Új webshop

A fekete katonalégy tenyésztésével, takarmányozási célú feldolgozásával, valamint tartás és feldolgozástechnológiájának fejlesztésével foglalkozó Grinsect néhány hónapja elkészült kisüzeme lett Magyarország első engedélyezett rovarfehérje előállító üzeme, így a mai naptól kezdve mindenki számára elérhetővő a 100%-ban itthon, steril körülmények között tenyésztett rovar lárvájából előállított prémium rovarliszt, melyet első sorban takarmányozási célokra ajánlanak.

Bővebben »
Figyelő 2020

A Grinsect nevű startup – akármilyen furán is hangzik elsőre – fekete katonalegyek tenyésztésével, takarmányozási célú feldolgozásával, tartásuk és feldolgozásuk technológiájának a fejlesztésével, automatizálásával foglalkozik. Az innováció egyben „zöld” is, hiszen célja, hogy a fehérje-előállítás környezetbarát módon, a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva történjen, miközben alternatív megoldásokat kínál a hulladékfeldolgozás és a takarmánygyártás terén is.

Bővebben »
Mandiner

Valódi élelmiszeripari és takarmányozási csodaszer lehet a fekete katonalégy, amely a lehető legkisebb ökológiai lábnyom mellett tenyészthető, és a fogyasztása is egészséges. A rovargazdálkodás jövőjét kutató magyar vállalkozás, a Grinsect a környezetbarát fehérje-előállításra kínál megoldást.

Bővebben »