Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

FIZETÉS

Webáruházunkban jelenleg 3 fizetési mód közül tud választani:

Fizetés hagyományos (előre) utalással

A megrendelés leadását követően e-mail üzenetet küldünk Önnek a visszaigazolással és az átutaláshoz szükséges adatokkal.

Az átutalás közlemény rovatában adja meg a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat (ezek az adatok szükségesek a megrendelés teljesítéséhez):

  • a megrendelés számát,
  • a megrendelést leadó személy nevét (ha az átutalást teljesítő személy neve eltér a megrendelő személyétől, a közlemény rovatban az azonosító mellett ennek feltüntetése is szükséges)

A rendelés végösszegét a Gránit Bank aznapi vételi árfolyama szerint kérjük számolni és elutalni. Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:

BSF Systems Korlátolt Felelősségű Társaság

  • Gránit Bank Zrt.
  • Bankszámla száma: 12100011-17680398
  • IBAN szám: HU31-12100011-17680398-00000000

A fizetésre 1 munkanapot várunk, ezt követően teljesítés nélkül az Ön megrendelése automatikusan törlésre kerül.

  

Fizetés készpénzben átvételkor

(csak belföldi kiszállítás esetén elérhető, maximum 100.000 forintos kosárértékig)

A készpénzes utánvéttel történő fizetés választásánál a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét. Kérjük, készítse elő a pontos összeget – kollégánk nem köteles visszajáróval rendelkezni.

Továbbá kérjük, ellenőrizze a megadott email cím és telefonszám helyességét is, mivel a kézbesítés előtt email értesítést küldünk, kézbesítéskor pedig kollégánk keresheti telefonon.

  

Online bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések forintban és euróban a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

 

 


 

SZÁLLÍTÁS

Termékeink házhozszállításának ára és módja a megrendelt termékek (csomagolt) súlyától, illetve a kiszállítási címtől (ország) függ.

Belföldi csomagszállítás:

Csomagját partnercégünk futárjai - GLS Hungary Kft., Magyar Posta Zrt. - fogják kiszállítani Önnek, amennyiben az Ön megrendelésének teljes súlya maximum 40 kg. Ekkor a házhozszállítási díjak kalkulációja a következő sávok mentén alakul:

  • 0-2 kg: 1500 Ft + ÁFA
  • 2,1-10 kg: 1850 + ÁFA
  • 10,1 – 25 kg: 2400 Ft + ÁFA
  • 25,1 – 40 kg: 3200 Ft + ÁFA

Nagyobb volumenű rendelések esetén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessék Önnel a kiszállítás módját. Ekkor a házhozszállítás díja egységesen a következőképp alakul:

  • 40 kg < : 3800 Ft + ÁFA

A megrendelt termékek kiszállításáról a kiszállítás napja előtt 2 munkanappal értesítjük Önt, futárunk pedig az értesítést követő második munkanapon 8-17 óra között kiszállítja Önnek a csomagját.
Kérjük, hogy amennyiben nem tudja a csomagot átvenni az értesítést követő második munkanapon, azt válaszlevélben írja meg nekünk az értesítést követő másnap 12 óráig, hogy új, Önnek megfelelő kiszállítási időpontot egyeztethessünk. (Példa: Hétfői napon értesítést küldünk Önnek, hogy 2 nap múlva, azaz szerdán 8-17 óra között csomagot szállítunk ki Önnek a megrendelés során feltűntetett címre, Ön másnap, azaz kedd 12 óráig élhet a kiszállítási idő módosításával.) A 12 óra után beérkező értesítéseket már nem tudjuk fogadni, a csomagja kiszállítását a következő nap meg fogjuk kísérelni.

Amennyiben 2 egymást követő alkalommal sem tudjuk Önnek vagy meghatalmazottjának átadni a csomagot, úgy Társaságunk többször nem kísérel meg kiszállítást, és a házhozszállítási költségről számlát állít ki Önnek, mely megfizetésére Ön a számlán szereplő határidőig köteles.

 

Külföldi csomagszállítás:

Megrendelése külföldi címre történő kiszállítása esetén kollégáink a megrendelés beérkezése után felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessék Önnel a kiszállítás paramétereit (várható időpont és szállítási díj)