Pilot program

2019 augusztusában indul a Grinsect 5 hónapos pilot programja, mely keretében a felhasználók takarmányozásra, vagy takarmány/kisállateledel készítési célra vehetik igénybe a fekete katonalégyből készült rovarliszt termékünket a piaci ár töredékéért.

A program célja, hogy a gyártók/állattartók kipróbálhassák, tesztelhessék a rovarfehérje hatásait saját termékeikben, vagy saját gazdaságukban. Ezzel első kézből nyernek tapasztalatot annak pozitív hatásairól.

Eddigi méréseink alapján a rovarliszt már kis mennyiségben is látványos eredményeket produkál: a húsminőség javul, gyorsabb súlygyarapodás, a súlyban tapasztalható szórás csökken, immunerősítő hatású. További célunk egy közös tudásbázis építése, mely a pilotban résztvevők tapasztalatain, mérésein, leírásain alapul. Így a résztvevők számára a többi résztvevő által mért eredmények és a Grinsect által végzett kutatások is elérhetővé válnak. Ezáltal a témában széleskörű, tapasztalatokon alapuló ismeretanyagra tehetnek szert.

Technikai részletek:

  • jelentkezési határidő: 2019.07.31.
  • a programban résztvevők száma: max. 10 partner
  • program várható indulása: 2019. augusztus

A program során a felhasználással, használhatósággal kapcsolatos szakmai, jogszabályi kérdésekben csapatunk ingyenes szakmai tanácsadást nyújt.

A programban való részvételt elsősorban petfood-, haltakarmány-, szárnyastakarmánygyártók, illetve hal- és szárnyasfarmok számára javasolt, de szívesen látunk más területeken tevékenykedőket, akár élelmiszeripari kísérletezőket is, további részletek és jelentkezési űrlap ezen a linken érhető el.