PlanetBP

2021. november 29. és december 5. között, a Hungexpoban kerül megrendezésre a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó, a visegrádi országok közös, fenntarthatósággal és zöld innovációkkal foglalkozó nemzetközi szakkiállítása.

Az esemény jelmondata, az „Alakítsuk együtt a jövőnket” szerint Földünk és ezzel együtt saját sorsunk is a kezünkben van: az 5 napos rendezvény során a Hungexpo A pavilonjában a látogatók a fenntartható jövő megteremtése szempontjából kulcsfontosságú innovációkkal találkozhatnak, így természetesen a résztvevő országok kiállítói között megtalálható a Grinsect is, mint a hazai fenntartható rovarfehérje gyártás úttörője.

Planet Budapest 2021

Miért fontos ez az esemény?

A Grinsectnél mi hiszünk az olyan alternatív megoldásokban, amelyekkel támogathatjuk a fenntartható fejlődést: Magyarország első engedélyezett vertikális rovarfarmján előállított rovarfehérje, környezetbarát takarmányalapanyag lévén megoldást nyújthat olyan globális és lokális problémákra, mint a kialakulóban lévő fehérjeválság, az agrárium környezetre gyakorolt káros hatásai (erdőirtás, túlhalászat) vagy a drasztikus méreteket öltő élelmiszerpazarlás.

Szeretnél többet tudni arról, hogy mindennapi működésünk során mely fenntartható fejlődési célokat támogatjuk? Kattints ide!

Az ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött rendezvényen keresd  a Grinsect standját, ugyanis számos érdekességgel, eddig sosem látott fejlesztéssel, látványos standaktivitással várjuk a látogatókat a kiállítás minden napján:

  • Edutainment, azaz szórakoztató tanulás: ismerd meg interaktív és látványos aktivitásokon keresztül a rovarfehérje előállítását lépésről lépésre, tanuld meg annak alkalmazási lehetőségeit. Kétségeid vannak afelől, hogy tényleg a rovartenyésztés a jövő? Gyere el, beszélgessünk!
  • Mindent a szemnek, azaz tekints bele a rovarfarmba: A rovarok tenyésztése és takarmányozási célú hasznosítása amellett, hogy jelentősen csökkenti Földünk környezeti terhelését, még jó befektetés is. Keresd a standunkat, hiszen betekintést nyerhetsz technológiai innovációinkba is, amelyekkel eddig még sehol nem találkozhattál!

Ne feledd: A rendezvény a közönség számára november 30. és december 5. között látogatható, előzetes regisztrációt követően ingyenesen: https://regisztracio.planetbudapest.hu/

Találkozz velünk a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expón, és ismerd meg Te is a jövő fehérjeforrását!

A Grinsect megjelenését a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expón támogatta:

Külgazdasági és Külügyminisztérium