Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Partnerprogram

Rovartakarmány alapanyaghoz folyamatosan keressük, illetve várjuk azon vállalati partnereink jelentkezését, akiknél működés során szerves melléktermék keletkezik, aminek kezelésére alternatív, akár bevételt jelentő megoldást keresnek.

A PROGRAM CÉLJA

Megoldást nyújtani a jelenlegi formájában nehezen felhasználható, gondot okozó szerves melléktermékek kezelésére.
A fekete katonalégy lárvája képes elfogyasztani, és magas minőségű fehérjévé, valamint biotrágyává alakítani a különböző gabona-, zöldség-, gyümölcsféléket, az ezekből készült valamennyi élelmiszert, de megbirkózik a szármaradványokkal vagy az állati eredetű biomasszával is. Akár a haszonállatok ürülékét is elfogyasztja. A felnevelt lárvák – a hatályban levő jogszabályok betartása mellett – akár élő, akár feldolgozott formában kiváló beltartalmi értékű takarmányként hasznosíthatók, míg a keletkezett biotrágya a növénykultúrák fejlődését segíti.  

A PROGRAM KERETE

A kapcsolatfelvételt követően iteratív folyamat során részletes információt kérünk a jelentkező vállalkozás melléktermékről és feltérképezzük a Partner igényeit, megbeszéljük a lehetőségeket.

Együttműködésünk fő irányvonala:

  •  a Partner saját maga veszi kézbe a biokonverziós eljárást - vagyis saját telephelyén, a Grinsect segítségével és infrastrukturális támogatásával létrehoz egy nevelő egységet, ahol a megtermelt lárvákat saját gazdaságában felhasználja, vagy értékesíti

CÉLZOTT VÁLLALKOZÁSOK

Várjuk minden növényi/állati eredetű melléktermékkel rendelkező termelő, vagy feldolgozó Partner jelentkezését.

MIÉRT JÓ A GRINSECT PARTNERPROGRAM AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁNAK?

Azon túl, hogy az együttműködésünk eredményeként csökkennek kiadásai, és növekednek bevételei más kedvező hatásokkal is jár a biokonverzió.
A fekete katonalégy lárvák használata környezettudatos választás, ugyanis ezzel a módszerrel csökkentjük az üvegházhatású gázok kibocsátását, az előállított fehérje mennyiségével arányosan csökkenthető a túlhalászat mértéke, és csökkenthető az importált fehérjehordozók aránya is, mint például a genetikailag módosított szója. A fekete katonalegyek ilyen módon történő hasznosításával egy elfeledett, de régen jól működő láncszemet hozunk vissza a XXI. századi gazdasági működésbe, amivel fenntarthatóbb környezetet teremtünk magunk körül.

 

Amennyiben partnerprogramunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi konstrukció alapján kialakítsuk az Ön vállalkozásának leginkább megfelelő programot.

Kérjük kitöltés során a következőkben térjen ki üzenetére: vállalkozása tevékenysége, melléktermék jellege, egyedi probléma amire megoldást nyújthat a programban való részvétel.