Könnyen emészthető, természetes takarmány alapanyagok állataink megfelelő egészségéért

A Grinsect feldogozott rovartermékei könnyen emészthető, esszenciális aminosavakban, vitaminhatású, valamint Omega3 és Omega 6 zsírsavakban gazdagok. Környezetbarát rovartermékeink pozitív hatással vannak a fejlődésre, növekedésre, tápanyag tartalmuknak köszönhetően pedig tökéletesen illeszkednek kedvtelésből tartott, illetve gazdasági állataink étrendjébe.

A rovarok mindig is szerves részét képezték az állatok étrendjének, így azok takarmányozási célú hasznosításával egy ismert, természetes elemet csatolunk vissza az élelmiszerláncba. A fekete katonalégy feldolgozott formában a jelenlegi Európai Uniós szabályozás szerint a prémes állatok, vízi állatok, illetve sertés és baromfi takarmányozásban használható fel.

100%-ban magyar tenyésztésű fekete katonalégy lárvákból
Európai Uniós szabványok szerint nevelt és feldolgozott állomány
Természetes, GMO és vegyszermentes

A tudatosság korszaka a takarmányozásban: magas fehérjetartalom és a fekete katonalégy fajra jellemző egyedi zsírsav profil fenntartható forrásból

Rovarfehérje takarmányozási célokra

Bár a kereslet folyamatosan növekszik, a tradicionális fehérjeforrások rendelkezésre állása korlátozott, véges mezőgazdasági erőforrásaink pedig ilyen teljesítménykényszer alatt nem tudják hosszú távon kielégíteni az igényeket az elvárt minőségben és mennyiségben. A kialakuló ellátási lánc problémák könnyen orvosolhatók a kiváló beltartalmi értékű rovarliszttel történő takarmányozással.

Grinsect Fekete Katonalégy liszt 1 kg

A szárított fekete katonalégy lárvájából készült zsírtalanított fehérjelisztünk egy természetes takarmány alapanyag, amely kiválóan alkalmas a szójadara és a halliszt teljes vagy részleges kiváltására: aminosavösszetétele és emészthetősége vetekszik a hallisztével, az extrahált szójadara helyettesítésével pedig hozzájárulunk a körforgásos gazdaság népszerűsítéséhez.

A kiváló beltartalmi értékek és a magas fehérjetartalom mellet a steril, szabályzott tenyésztésnek és növényalapú takarmányozásnak köszönhetően lárváink mindig frissek, köz-, és állategészségügyi kockázatot nem hordoznak, tenyésztésük, nevelésük és feldolgozásuk során nem használunk mesterséges adalékanyagokat, vegyszereket, antibiotikumot.

A rovarfehérje kiváló választás monogasztrikus emésztőrendszerrel rendelkező állatok számára, takarmányozásukba történő beillesztésével csökkenthető az antibiotikum használat, jobb takarmányértékesítési mutatókat és hatékonyabb növekedést érhetünk el.

A Grinsect rovarlisztjének termékadatlapját innen tudod letölteni:

Vitaminhatású zsírsavakban gazdag rovarolaj

A tradicionális fehérjék mellett fontos, hogy a jelenleg importált állati és növényi olajok helyett is biztosított legyen egy természetes, tápanyagokban gazdag megoldás. Könnyen emészthető, gyors energiaforrásként a rovarolaj tökéletesen helyettesíti a halolajat, pálmaolajat vagy kókuszolajat.

Grinsect Fekete Katonalégy liszt 1 kg

Fenntartható, Omega3 és Omega 6 zsírsavakban, valamint laurinsavban gazdag. Utóbbi gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatásának köszönhetően képes elpusztítani vagy inaktiválni a baktériumokat és burkos vírusokat.

A Grinsect rovarolajának termékadatlapját innen tudod letölteni:

Miért építsd be takarmányozásodba a Grinsect rovartermékeit?

Magas fehérjetartalmának és egyedi zsírsavprofiljának köszönhetően ideális és természetes összetevője az állateledeleknek, hal-, sertés-, és baromfitápoknak.

Kitin és laurinsav tartalmának köszönhetően hozzájárul az erős immunrendszerhez, alkalmazásával csökkenthető a környezet antibiotikumterhelése

Könnyen emészthető, dioxinoktól és növekedési hormonoktól mentes energiaforrás, elősegíti a bélflóra megfelelő működését

Hipoallergén, adalék- és tartósítószer mentes alapanyag, mely akár választott kortól/ivadék életszakasztól adható

Alacsony arányú bekeverés esetén, mint hozamfokozó is képes a tápok biológiai értékét javítani

Karrier

Formáljuk a jövőt együtt, egy csapatban egy környezetbarátabb mezőgazdaságért - csatlakozz hozzánk!

Tovább

Webshop

Minden, ami a fekete katonaléggyel kapcsolatos, csak pár kattintásra van tőled: tartástechnológia, rovartermékek, állateledelek.

Webshop

Egyedi ajánlat

Nagy mennyiségű megrendelés, illetve speciális szállítási igények esetén kérd egyedi, kedvező ajánlatunkat!

Egyedi ajánlat