Hatékony melléktermékkezelés, értékteremtő újrahasznosítás

Vertikális rovartenyésztő és feldolgozó üzemünkben a fekete katonalégy lárváit élelmiszer és takarmányipari szerves melléktermékeken neveljük. A faj különlegessége, hogy lárva stádiumában egy úgynevezett biokonverziós folyamat során képes a szerves növényi melléktermékeket (gabona, zöldség, gyümölcs, szármaradványok széles köre) magas minőségű fehérjévé és zsírrá alakítani.

A lárvák ilyen módon történő takarmányozása környezettudatos választás, ugyanis ezzel a módszerrel alacsony ökológiai lábnyommal rendelkező prémium állati eredetű fehérjét állítunk elő a termelő és feldolgozó szektor számára haszontalan alapanyagokból.

Legyél te is rovartakarmány-alapanyag beszállító partnerünk!

A fekete katonalégy lárvák nevelése jelentős a takarmányszükséglettel rendelkezik, ezért folyamatosan keresünk olyan mezőgazdasági termelőket, feldolgozókat, vagy egyéb, jelentős növényi eredetű mellékterméket felhalmozó szereplőket, akik alternatív megoldásokat keresnek és a működésük során képződő mellékterméket, selejteket, illetve maradékokat költséghatékony, értékteremtő módon szeretnék kezelni és újrahasznosítani.

Miért éri meg a vállalkozásoknak, hogy a Grinsect melléktermék beszállítójává váljanak?

Üzleti lehetőség

Üzleti lehetőség: hosszútávú partnerkapcsolatunk során mindkét fél számára kedvező áron vesszük át a melléktermékeket, így a cégeknek nem szükséges magas költségen elszállítaniuk azokat, illetve a helyet sem foglalja feleslegesen az egyébként haszontalan melléktermékek köre.

Fehérjeválság kezelése

partnereink a Grinsecttel közösen mérsékelhetik korunk egyik legégetőbb problémáját. Az átvett melléktermékek értékes rovartakarmányként kerülnek újrahasznosításra, melynek köszönhetően fenntartható takarmány alapanyagok, rovarliszt és rovarolaj kerülnek előállításra prémes állataink, vízi állataink, baromfi és sertés takarmányozás céljából.

Értékteremtő melléktermék újrahasznosítás

EU Green Deal törekvéseit támogatva partnereink is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy növekedjen az újrahasznosított melléktermékek aránya, fenntarthatóságra való törekvésükkel pedig a Földnek is jót tesznek.

Beszállító partnereink lehetnek mindazon vállalkozások, akik az alábbi melléktermékek valamelyikével jelentős mennyiségben rendelkeznek:

Szeretnél a Grinsect alapanyag beszállító partnere lenni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot/ töltsd ki űrlapunkat a rendelkezésre álló mellékterméked/ melléktermékeid részleteivel:

Saját magad hasznosítanád mellékterméked?

Több megoldást is kínálunk számodra!
Együttműködési lehetőségekért látogass el Rovartechnológiai megoldások oldalunkra: