Saját fejlesztésű fekete katonalégy tartástechnológiai eszközök és csomagok

Tartástechnikai eszközök termékfotó

Az otthoni és kisüzemi szintű rovartenyésztők többszörösen tesztelt, megbízható társa

A Grinsect kulcsrakész megoldásokat nyújt a rovartenyésztők táborába belépni vágyóknak a tenyésztéstől egészen a nevelés fázisáig.

Eszközeink kifejezetten a fekete katonalégy igényeire és természetes ösztöneire optimalizáltak, így használatuk során mindenki eredményes rovartenyésztővé válhat.

Rovarok tenyésztése során a szükséges környezeti körülmények megteremtése kulcsfontosságú, azonban nincsen kőbe vésett szabály, mekkora mennyiséggel érdemes belevágni. Eszközeink tervezésénél figyelembe vettük a felhasználóbarát kialakítást, törekedtünk egy moduláris rendszer kialakítására, mellyel könnyedén szabályozható a megtermelt lárva mennyisége: válogasd össze tartástechnológiai eszközeinket egyedileg, vagy rendeld őket valamelyik csomagajánlatunk részeként!

A Grinsect több mint 4 éves fekete katonalégy tenyésztési és nevelési tapasztalattal, szakmai tudással rendelkezik. Az általunk kínált eszközök egytől egyig saját tervezésűek, több körös termékfejlesztés eredményei, melyeket kiváló eredménnyel teszteltünk az ország első engedélyezett rovarfehérje előállító üzemében.

Ismerd meg a fekete katonalégy tenyésztéséhez és neveléséhez szükséges eszközöket, és azok funkcióit!

Lovecage

A szaporítás nélkülözhetetlen eszköze: itt történik párzás, és a Kaptár bevonásával az irányított peterakás. A Lovecage háló kiváló fényáteresztésének köszönhetően segíti a megvilágítás hatékonyságát. Manipuláló nyílásán keresztül csatlakoztató az eszközhöz a Darkcage, míg a cipzározható nyílás a Kaptár behelyezését vagy a petézőcserét segíti.

Kaptár

A Lovecage fontos kellékeke, funkcióját tekintve összetett: a felső tálca a legyek itatását szolgálja, míg az alsó tálcába helyezett attrakt anyag, illetve a speciális aromával kezelt petéző a sikeres, irányított peterakáshoz szükségesek. Az eszközt a legyek ösztöneire optimalizáltuk, így használatával a félrepetézés aránya 5%-ra csökkenthető.

Darkcage

Tenyésztőeszköz, amelyben megtörténik a metamorfózis utolsó szakasza, és a bebábozódást követően a fekete katonalégy eléri kifejlett légy formáját. A Darkcage kulcsszerepet játszik abban, hogy a kikelést követően a Lovecagekben azonos korú legyek tudjanak párosodni.

Szaporító LED lámpa

Saját fejlesztésű, a fekete katonalegyek párzását stimuláló speciális LED lámpa 5 év gyártói garanciával és ajándék időzítővel. A Grinsect szaporító LED lámpa segítségével a legyek maximális hatékonysággal párosodnak majd raknak petét, így biztosítható a folyamatos szaporulat és állomány fenntartás.

Nevelőláda

Egyedi kialakítású fekete katonalégy nevelő láda intenzív rovartenyésztők számára megalkotva. Speciális nevelőládáink használatával kialakítható egy vertikális nevelőegység, így az alapterület mérete és a maximális termelési kapacitás megsokszorozható.

Nézz körül webshopunkban!

Webshop

A tenyésztés csomagajánlatban jobban megéri!

Kezdő tenyésztőcsomag

Kulcsrakész tenyésztőcsomag azoknak, akik most ismerkednek az intenzív fekete katonalégy tenyésztéssel. Az eszközcsomag mellett természetes fényforrás biztosítása szükséges.

Tartalma:

  • 4 db M-es méretű Lovecage
  • 2 db Darkcage
  • 4 db Kaptár
  • +1 ajándék Lovecage háló
Haladó tenyésztőcsomag

A „Kezdő” csomagban találhatónál nagyobb és több Lovecaget tartalmaz, a mesterséges megvilágításnak köszönhetően pedig biztosított a szünetmentes, folyamatos termelés természetes fényforrás nélkül is.

Tartalma:

  • 1 db 200 wattos szaporító LED lámpa
  • 6 db L-es méretű Lovecage
  • 3 db Darkcage
  • 6 db Kaptár
  • + 2 ajándék Lovecage háló

Töltsd le a tenyésztésre és nevelésre vonatkozó kisokost, amiből megtudhatod a következőket

A tenyésztőcsomagokkal elérhető maximális napi termelést.

A tenyésztéshez és neveléshez szükséges épület kritériumait (területigény, belmagasság).

A tenyésztéshez és neveléshez szükséges környezeti körülményeket.

Kiknek ajánljuk a Grinsect tenyésztő és nevelőeszközeit?

Rovartenyésztőknek

Akár otthoni szintű, akár kisüzemi szintű tenyészetben gondolkozol, eszközeink segítségével rövid idő alatt szakértővé válhatsz.

Állattartóknak

Termeld meg haszonállataid mindennapi fehérjeszükségletét te magad! Kiszámítható, egészséges, költséghatékony.

Felesleges növényi melléktermékkel rendelkezőknek

A fekete katonalégy lárvák biokonverziós folyamat során mindössze néhány nap alatt alakítják át a növényi melléktermékeket testtömeggé, míg a hagyományos komposztálás ezzel szemben több hónapot is igénybe vehet.

A megtermelt lárvákat a Grinsect visszavásárolja?

Jelenleg nem áll módunkban visszavásárolni az otthoni körülmények között termelt lárvákat. Kérjük, kövess minket, olvasd híreinket, hogy értesülj erre irányuló megoldásaink, programjaink elérhetőségéről!

Kérdezz tőlünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.