Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tevékenységünk

A Grinsect a fekete katonalégy tenyésztésével, takarmányozási célú feldolgozásával, valamint tartás és feldolgozástechnológiájának fejlesztésével, automatizálásával foglalkozik. Innovációnk célja, hogy a fehérje előállítás környezetbarát módon, a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva történjen, miközben alternatív megoldásokat kínálunk a melléktermék feldolgozás és takarmány előállítás terén.

Küldetésünk, hogy a precíziós gazdálkodás, a környezettudatosság, valamint a termelői szintű, vertikális rovartenyésztés népszerűsítésével piacélénkítő és edukáló gazdasági szereplővé váljunk Magyarországon és a régióban. Működésünk során célunk alternatív megoldást nyújtani olyan globális és lokális problémákra, mint az egyre nagyobb környezeti terhelést jelentő feldolgozatlan szerves melléktermék tömeg és az átalakult fogyasztói szokások miatt kialakuló fehérjeválság.

Magyarország első engedélyezett vertikális rovarfehérje előállító üzemében steril körülmények között tenyésztjük a fekete katonalegyeket. Ezeket takarmányozási célra értékesítjük élő állatként (pete, lárva, báb) valamint feldolgozott formában prémium fehérjehordozó termékekként (rovarliszt, rovarolaj) itt webáruházunkban.

A Grinsect több éves, országos és régiós szinten is egyedülálló fekete katonalégy tenyésztési know-how-val rendelkezik, így a nálunk megvásárolható tartástechnológiai eszközök segítségével Ön is könnyen beszerezhet minden szükséges eszközt, ami az otthoni, vagy akár a kisebb üzemi szintű rovartenyésztéshez szükséges lehet.