Szakértő csapatunk fenntartható és értékteremtő megoldást kínál globális mezőgazdasági problémákra.

A Grinsect a fekete katonalégy tenyésztésével, takarmányozási célú feldolgozásával, valamint tartás és feldolgozástechnológiájának fejlesztésével, automatizálásával foglalkozik. Küldetésünk, hogy a precíziós gazdálkodás, a környezettudatosság, valamint az otthoni és termelői szintű, vertikális rovartenyésztés népszerűsítésével piacélénkítő, valamint piacedukáló gazdasági szereplővé váljunk Magyarországon és a régióban.

Működésünk során célunk alternatív megoldást nyújtani olyan globális és lokális problémákra, mint az egyre nagyobb környezeti terhelést jelentő, feldolgozatlan szerves melléktermék tömeg, és az átalakult fogyasztói szokások, valamint a globális ellátási lánc problémák miatt kialakuló fehérjeválság. Innovációnk célja, hogy a fehérjeelőállítás környezetbarát módon, a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva történjen, miközben értékteremtő megoldásokat kínálunk a melléktermék hasznosítás és takarmányelőállítás terén.

Roadmap

2018 Q3

Első garázsüzem indulása: tenyésztési kísérletek és megfigyelések, első tartástechnológiai eszközök prototípusainak elkészítése.

2019 Q1

NAK & Design Terminal Agrotech Hackathon – II. helyezés

2019 Q4

Projektből vállalkozás: megalakul a BSF Systems Kft.

2020 Q4

Miénk Magyarország első kormányhivatali engedéllyel ellátott rovarfehérje előállító üzeme, valamint ország első rovaripari kockázati tőkebefektetése [570 millió forint; Impact Ventures]

2021 Q3

Új üzemi beruházások megkezdődtek a termelés növelése érdekében, új termékfejlesztési projektek pet food fókusszal.

2022 Q1

Hipoallergén rovarlisztes kutyatáp családunk piacra vitele: Grinsect Yapper, Doggo, Woofer.

Értékek

Úttörők vagyunk

Magyarország első rovarfehérje előállító üzemében tenyésztjük, neveljük és dolgozzuk fel a fekete katonalégy lárváját takarmányozási célra.

Egy zöldebb bolygóért vagyunk

A jövő környezetbarát fehérjéjét mi már ma állítjuk elő, minden nap értékteremtő munkát végzünk.

Maximalisták vagyunk

Elsőnek lenni valamiben nagy felelősség, ezért kiemelten odafigyelünk, hogy példát mutassunk, és minőségi munkát végezzünk.

Egy közösség vagyunk

Diverz, fiatalos, szakértő, nyitott és befogadó csapatban dolgozunk.

Menedzsment

Aszalai Sándor portré
Aszalai Sándor

Alapító, ügyvezető

Könyves Nikolett portré
Könyves Nikolett

Társalapító, értékesítési és marketing vezető

Szabics Jenő portré
Szabics Jenő

Üzemvezető

Karrier lehetőségeink

Karrier

Dolgozzunk együtt!

Formáljuk a jövőt együtt, egy csapatban - csatlakozz hozzánk!

Folyamatosan bővülő fiatalos csapatunk tagjaként igazi értékteremtő munkát végezhetsz, és velünk együtt dolgozhatsz egy környezetbarátabb mezőgazdaságért. Legyen a te szíved is zöld, jelentkezz nyitott pozícióink valamelyikére!

Megnézem a nyitott pozíciókat

Működjünk együtt!

Termékeket és technológiát kínálunk a te problémáid megoldására is!

Tapasztalt és megbízható partner a rovar alapú takarmányozásban: Fekete katonalégy alapú termékeinket takarmányozási célra ajánljuk, és azokat Magyarország első engedélyezett vertikális rovarfehérje előállító üzemében steril körülmények között állítjuk elő.

Kapcsolat

Több éves, országos és régiós szinten is egyedülálló tenyésztési, nevelési know-how

Saját fejlesztésű technológiánk kifejezetten a fekete katonalégy igényeihez igazodik, hatékonysága a több generációs termékfejlesztésnek, tesztelésnek és kísérletezésnek köszönhető. Megoldásainkkal Ön is tenyésztővé válhat, vagy közösségünk tagjaként hasznosíthatja melléktermékét értékes rovartakarmányként.

Van megoldásunk a te üzleti kihívásaidra is

Vállalkozásod nagy mennyiségű növényi melléktermékkel rendelkezik? Van rá megoldásunk, hogyan hasznosíthatnád újra értékteremtő módon.

Bővebben »

Friss, könnyen emészthető, prémium rovarfehérje és olaj vízi állatok, prémes állatok, sertések és baromfi takarmányozására.

Bővebben »

Kisállateledel boltod van, takarmánygyártó, esetleg takarmánykereskedő vagy? Legyél viszonteladói partnerhálózatunk tagja!

Bővebben »

Innováció az új üzleti lehetőségeket a rovariparban kereső vállalkozók és befektetők számára: technológiai eszközök és beruházások.

Bővebben »