Legyél te is a Grinsect viszonteladói partnere

Kedvező nagykereskedelmi árak mellett pár napon belül te is prémium minőségű rovaros termékekkel, vagyis fekete katonalégy lárvából készült takarmány alapanyagokkal, valamint teljes értékű hipoallergén rovarlisztes kutyatápokkal kereskedhetsz anélkül, hogy a tenyésztéssel vagy gyártással kéne foglalkoznod. Ha számodra is fontos a fenntartható forrásból származó, minőségi termékek népszerűsítése, jelentkezz, lépünk kapcsolatba!

Viszonteladásra szánt termékek köre

Rovarliszt

A legkiválóbb minőségű állati fehérjehordozókkal vetekedő biológiai értékű fehérjeforrás, jó emészthetőségű, antiallergén hatású. Esszenciális aminosavakban gazdag, kitintartalma révén serkenti az immunrendszert, ásványi anyagai a csontokat erősítik.

Rovarolaj

Fenntartható és egészséges, omega3 és omega6 zsírsavakban gazdag energiaforrás, mely hozzájárul az egészségesebb bélrendszerhez, erősebb immunrendszerhez. Tökéletes például a halolaj, pálmaolaj és kókuszolaj helyettesítésére.

Hipoallergén rovarlisztes kutyatápok minden elérhető kor és méret szerint

Hipoallergén tápcsaládunk különlegessége, hogy a Grinsect saját tenyésztésű és feldolgozású rovarlisztjén és rovarolaján kívül nem tartalmaz semmilyen más állati eredetű összetevőt, emellett szója és gluténmentes, vagyis receptünkkel a táplálékallergia esélyeit minimalizáltuk - legérzékenyebb kiskedvenced számára is tökéletes csemegét alkottunk.

Kutyatenyésztő vagy és nagyobb mennyiségben van szükséged kiváló minőségű száraztápra? Akkor van számodra egy jó hírünk! Kereskedői áraink nem csak viszonteladóink számára érhetők el: igazolt tenyésztőként Yapper, Doggo és Woofer termékeinket te is nagykereskedelmi áron vásárolhatod meg minimum 50 kg rendelés esetén!

Miért éri meg viszonteladóvá válnod?

Kedvező viszonteladói feltételeket, kedvezmények

Gyors és hatékony partnertámogatás

Kampányidőszakban promóciós anyagokat biztosítása

Ismert és megbízható magyar rovaripari szereplő termékeinek értékesítése

Hogyan lehetsz te is viszonteladó 3+1 lépésben?

1
Jelentkezési lap kitöltése ikonTöltsd ki viszonteladói jelentkezési lapot
2
Egyeztetés ikonKollégánk felveszi a kapcsolatot veled a részletek egyeztetése végett
3
Adminisztráció ikonSzerződéses és adminisztratív folyamatok
+1
Rendelés ikonRendelés

Aktuális kereskedői ajánlatunkért töltsd ki a jelentkezési lapot, és érdeklődj kollégáinknál.

A kereskedői áron történő vásárlás szerződéses feltételekhez és rendelési limitekhez kötött, és csak működő vállalkozások számára érhető el. A kereskedői árak a szállítás költségét nem tartalmazzák.

Viszonteladói jelentkezési lap