Fekete katonalégy báb

2 300 Ft4 025 Ft

Növényi mellékterméken nevelt friss fekete katonalégy báb.

A steril tenyésztésnek és növényalapú takarmányozásnak köszönhetően a bábok mindig frissek, nem fertőzésveszélyesek, kiváló beltartalmi értékekkel rendelkeznek.

Cikkszám: grinsect-fekete-katonalegy-bab Kategória: Címke:

Ezek a frissen szüretelt fekete katonalégy bábok ideális körülmények között tartva a bebábozódástól számított 9-14. napon válnak felnőtt egyedekké, ekkor megy végbe a metamorfózis. A bábokból kikelt fekete katonalegyek gazdagok esszenciális amino-, és zsírsavakban, kiemelkedően magas kalciumtartalommal és optimális kalcium – foszfor aránnyal rendelkeznek, így magas tápanyag tartalommal rendelkező, repülő eleségként szolgálnak hüllők és madarak számára.

A faj nem invazív.

Biztonság

Állományunkat kizárólag ellenőrzött és minőségi bizonyítvánnyal rendelkező növényi mellékterméken neveljük, összhangban az Európai Uniós előírásokkal (EC 1069/2009 és EC 142/2011). Tenyészetünkben rendszeresen végzünk patogénekre, mikotoxinokra, nehézfémekre vonatkozó labor ellenőrzéseket.

Emberi fogyasztásra nem alkalmas.

A fekete katonalégy bábok beltartalma:

  • Nedvességtartalom: 61,2%
  • Nyersfehérje: 17%
  • Nyers zsír: 3%
  • Nyershamu: 4%

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fekete katonalégy báb” értékelése elsőként
Jellemzők

Amit a fekete katonalégy bábokról tudnod kell

A bábok sötétbarna színűek, nem, vagy csak nagyon minimálisan mozognak és táplálékot nem igényelnek. A báb stádium az egyik legsérülékenyebb életszakasz, ezért helyezzük őket meleg, sötét helyre, ahol nem érintkeznek vízzel és nedvességgel. Optimális körülmények között a bebábozódástól számított 9-14. napon kelnek ki a legyek, a kikelés ütemét a hőmérséklettel szabályozhatjuk, 28-30 °C-on gyorsabban, míg szobahőmérsékleten lassabban kelnek ki. A kikelt legyek néhány óra után már röpképesek. A bábokból kikelt legyek legyek rövid, néhány napos életük alatt táplálékot nem, csak minimális vizet fogyasztanak.

Termékelőny

Garantáltan friss állomány egyenesen a Grinsect hazai tenyészetéből

A Grinsect által kínált fekete katonalégy bábok steril üzemi körülmények között, igazoltan jó minőségű növényi takarmányon nevelt állományból származnak.

Garantáltan friss
Magas tápanyagtartalmú energiaforrás
Megbízható, gyors kiszállítás

Kiknek ajánljuk a fekete katonalégy bábot?

Tenyésztőknek

Akik tudják mennyire fontos az állomány genetikájának folyamatos frissítése, valamint akik gyorsan szeretnék bővíteni meglévő állományukat: ezekkel a bábokkal gyorsan feltölthetik a Darkcage-üket!

Hobbiállat tartóknak

A fekete katonalégy ideális eleség madarak és hüllők számára is. A lassan repkedő legyek előhozzák kedvenceid vadászösztönét, így nem csak eleséget, de kalandot is adhatsz neki!

Tárolás

Így tárold megfelelően a fekete katonalégy bábokat

A csomag megérkezését követően helyezzük a bábokat a dobozból meleg, sötét helyre/Darkcagebe.

A báb stádium az egyik legsérülékenyebb életszakasz, ezért fontos nem érintkeznek vízzel és nedvességgel.

A bábokból kikelt legyek legyek rövid, néhány napos életük alatt táplálékot nem, csak vizet fogyasztanak.