Fekete katonalégy pete

17 250 Ft38 812 Ft

Kizárólag növényi eredetű mellékterméken nevelt állományból származó fekete katonalégy pete.

Megrendelésed mellé grátisz indító takarmánycsomagot, illetve egy kezelési útmutatót küldünk, melyek együtt segítséget nyújtanak a lehető legmagasabb kikelési arány eléréséhez akár kezdő, akár gyakorlott vagy a fekete katonalégy nevelésében.

Cikkszám: grinsect-fekete-katonalegy-pete Kategória:

A fekete katonalégy a többi rovarhoz hasonlóan belső megtermékenyítéssel szaporodik, a párzást követően a nőstény egyedek petéket raknak, átlagosan 500-600 darabot egyedenként. A faj életciklusa a pete stádiummal kezdődik kezdődik, melyek a peterakástól számítva a negyedik napon kelnek ki, ettől pedig kezdetét veszi a 7 lépcsőből álló lárva ciklus. A megrendelés kézhezvételétől a petéket környezeti hatásoktól óvjuk: nem érheti szél, eső, vagy direkt napfény (permetezni tilos).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fekete katonalégy pete” értékelése elsőként
Jellemzők

Amit erről a termékről mindenképp tudnod kell

A peték a szállítást követően rövid időn belül elkezdenek kikelni, ezért minél hamarabb a leendő táplálékuk fölé kell őket helyezni. A kikelésüket követő 5. napig igen sérülékenyek, ezért figyelj arra, hogy folyamatosan nedves és minimum 28 °C-os közegben tárold őket.

Tömeg

A peték tömege egyenként ~0,025 mg.

Darabszám

1 gramm termékben ~37.000 db pete található.

Termelés

1 g petéből megfelelő körülmények között a 14. napon 10 liter lárva szüretelhető.

Termékelőny

Garantáltan friss állomány egyenesen a Grinsect hazai tenyészetéből

A Grinsect által kínált fekete katonalégy peték steril üzemi körülmények között, igazoltan jó minőségű növényi takarmányon nevelt állományból származnak.

Tudásanyag az eredményes kikelésért
Mindig friss termék
Megbízható és gyors kiszállítás

Kiknek ajánljuk a fekete katonalégy petét?

Kezdő tenyésztőknek

Akik most ismerkednek az intenzív rovartartással, és szeretnék megtanulni a faj egyes életszakaszainak sajátosságait anélkül, hogy foglalkozniuk kéne a tenyésztéssel.

Tapasztalt tenyésztőknek

Akik tudják mennyire fontos az állomány genetikájának folyamatos frissítése, valamint akik gyorsan szeretnék bővíteni meglévő állományukat.