Rovarolaj

2 950 Ft12 950 Ft

Frissen szüretelt, tisztított, Európai Uniós szabványok szerint nevelt és feldolgozott, 100%-ban magyar tenyésztésű fekete katonalégy lárvából készült GMO és antibiotikum mentes prémium zsiradék.

A kiváló beltartalmi értékek mellet a steril, szabályzott tenyésztésnek és növényalapú takarmányozásnak köszönhetően lárváink mindig frissek, köz-, és állategészségügyi kockázatot nem hordoznak.

Cikkszám: grinsect-rovarolaj Kategória:

Miből készül?

Könnyen emészthető, fenntartható módon előállított, környezetbarát rovarolajunk alapja a fekete katonalégy lárvája. Rovarolajunk esszenciális zsírsavakban gazdag, így hozzájárul az egészségesebb bélrendszerhez és az erősebb immunrendszerhez.

A jelenleg használt állati és növényi zsírok fenntartható alternatívájaként alkalmas a halolaj, pálmaolaj és kókuszolaj helyettesítésére. Emberi fogyasztásra nem alkalmas!

A rovarolaj ideális takarmány az alábbi állatok számára:

  • prémes állatok
  • tenyésztett víziállatok
  • sertésfélék
  • baromfi
  • társállatok

Összetétel:

  • Nyers zsír: 92-98%
  • Nyers fehérje: <10% alatt
  • Nedvességtartalom: 0,5%

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rovarolaj” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Jellemzők

Textúrája

Szobahőmérsékleten szilárd állagú, jellegzetes szagú, sárga színű zsiradék.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolva minőségét megőrzi a gyártástól számított 180 napig.

Biztonság

Kizárólag ellenőrzött és minőségi bizonyítvánnyal rendelkező növényi mellékterméken, Európai Uniós szabványok (EC 1069/2009 és EC 142/2011) szerint nevelt és feldolgozott fekete katonalégyből készült. A magyar és Európai Uniós szabályozással összhangban rendszeresen végzünk patogénekre, mikotoxinokra, nehézfémekre vonatkozó labor ellenőrzéseket.

Termékelőny

Miért válaszd rovarolajunkat?

Omega3 és Omega6 zsírsavakban gazdag
Kiváló emészthetőségű energiaforrás
Gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatása segít csökkenteni az antibiotikumok használatát a takarmányozásban

A Grinsect rovarolaja kiválóan illeszkedik a haszon és társállatok étrendjébe

Esszenciális, vitaminhatású, gyulladásellenes és antimikrobiális zsírsavakban (lauril- és, kaprilsav, mirisztinsav) gazdag.

lino-, alfa- és gamma-linolénsavat és eikózadiénsavat is tartalmaz, ezáltal jótékony az immunrendszerre és a bőr- és a szőrzet állapotára.

Laurinsavban gazdag, melynek bizonyítottan gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatása van, vagyis képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat (ideértve a penészgombákat) és vírusokat.